BALATON   BUDAPEST  DÉL-ALFÖLD  DÉL-DUNÁNTÚL ÉSZAK-ALFÖLD  ÉSZAK-DUNÁNTÚL  ÉSZAK-M-O.  KÖZÉP-DUNÁNTÚL  KÖZÉP-M.O.  NYUGAT-DUNÁNTÚL  TISZA TÓ

___________________________________________________________________________________________________________________________________________


Képtár

 

Benzinutalvány is járhat a szálláshoz

Publikált: 29/03/2013 közzétette: Turizmus online.hu

» Szépkártya információk
»» Általános információk
»» Elfogadóhelyeknek
»» Munkaadóknak
»» Munkavállalóknak

Idén márciustól együttműködik az OTP Pénztárszolgáltató, illetve Magyarország egyik legnagyobb szállodalánca, a Danubius Hotels Group. Ennek eredményeként az OTP SZÉP kártya több mint 600 000 ügyfele számára mostantól még többet érnek a speciális plasztiklapra feltöltött összegek.

A SZÉP kártya piacvezető hazai kibocsátója, valamint az ország egyik legnagyobb szállodalánca összefogott, hogy az OTP SZÉP kártyabirtokosai számára kedvezményes kikapcsolódási lehetőséget biztosítsanak.

A Danubius Hotels már az első OTP SZÉP kártyák 2011. júliusi kibocsátásakor csatlakozott a kártya elfogadóhely hálózathoz. Két évvel később a két partner stratégiai megállapodást kötött egymással. Az összefogásnak köszönhetően az OTP SZÉP kártyabirtokosok idén márciustól akár 15-20 százalékos kedvezményeket is igénybe vehetnek a Danubius Hotels szállodáiban. Sőt a foglalásukhoz, akár benzinutalványt is kaphatnak, így az utazás is könnyebbé válik. 

Értékelés