BALATON   BUDAPEST  DÉL-ALFÖLD  DÉL-DUNÁNTÚL ÉSZAK-ALFÖLD  ÉSZAK-DUNÁNTÚL  ÉSZAK-M-O.  KÖZÉP-DUNÁNTÚL  KÖZÉP-M.O.  NYUGAT-DUNÁNTÚL  TISZA TÓ

___________________________________________________________________________________________________________________________________________


1 hetes üdülés Parádfürdőn

» Akció
» Családi kikapcsolódás
» Hétköznapi ajánlatok
» Hétvégi Ajánlatok

Áttekintés

3240 Parád, Kristály utca 435/5hrsz Magyarország 3240

Magyarország észak-keleti részén a Duna-Tisza közén a Mátra északi oldalán festői környezetben található Parádfürdő.Kékestetőtől egy karnyújtásra, ahol télen a havas táj ,nyáron a lombos erdő nyújt felejthetetlen élményeket az idelátogatóknak.

Ár

HUF 66000.00

Elérhetőségi információk

Kapcsolat személy: Varga Judit

Telefon: 06304887435

E-mail: e-mail küldése

URL: http://www.no-caffeevendeghaz.hupont.hu/

Részletes bemutató, ismertető

4 fő / 6 éj 66000 Ft+ Ifa.
Az ár tartalmazza: az ingyen wifi és parkoló használatot. Külön térítéssel a la carte vagy panziós ellátás a helyszínen igényelhető a No. 1 Étterem és Vendégházban. Reggeli 700 Ft/fő/nap, vacsora 1200 Ft/fő/nap. Elfogadunk SZÉP kártyát, bankkártyát és Erzsébet utalványokat is.
A szállástól 200 m-re wellness lehetőség és kórházi kezelések vehetők igénybe,mint a moffetta ,nőgyógyászati és rehabilitációs kezelések,masszázs mely helyben is igénybe vehetőszauna, szolárium. A környéken számos téli, nyári gyógyfürdő és termálstrand található. Az No.1-Caffee vendégház"A"és "B "épületekből áll, ahol 1-22 főig tudunk vendégeket elszállásolni 5 db szobában és 2 db ágyazható nappaliban.A szobákat és épületeket egyben és külön is ki lehet venni.Vendégházunkat leginkább nagyobb családi,baráti társaságoknak,túrázóknak,kirándulóknak ajánlom.

Az "A"épületben( No.1-Caffee Vendégház) 3 szoba ta láláható , melyből 1 franciaágyas szoba a földszinten van(2-4 fő részére) kádas fürdőszobával, ehhez külön bejárat is tartozik, így le lehet zárni a ház többi részétől,mely alkalmas romantikára vágyó pároknak is. A földszinten van még egy ágyazható nappali(2 főnek), felszerelt konyháva(mikró,hűtő,gáztűzhely,edények,evőeszközök)l, étkezővel és egy zuhanyzó vécével. Az emeleten még 2 szoba van az egyik 3-5 fő részére kádas fürdőszobával, a másik szoba 4-5 fő részére , de ehez csak a földszinten van saját zuhanyzó, vécé.A szobákat külön is ki szoktuk adni , akár 2 főnek is, ilyenkor a konyha és nappali közös helyiségként funkcionál.

A "B" épület(Júlia Panzió) az étterem mellett van 2 szobás.A földszinten van egy közös ágyazható nappali(2 főnek), felszerelt konyha,étkező és egy francia ágyas szoba 2 fő részére zuhanyzóval, vécével. Az emeleti szoba 4-5 fős,zuhanyzóval, vécével.

Éttermünkben 40-80 főig tudunk vendégeket étkeztetni fűtött belső helyiségekben és fedett teraszunkon .A la carte és panziós ellátásra van lehetőség.

Képtár

1 hetes üdülés Parádfürdőn

Térkép