BALATON   BUDAPEST  DÉL-ALFÖLD  DÉL-DUNÁNTÚL ÉSZAK-ALFÖLD  ÉSZAK-DUNÁNTÚL  ÉSZAK-M-O.  KÖZÉP-DUNÁNTÚL  KÖZÉP-M.O.  NYUGAT-DUNÁNTÚL  TISZA TÓ

___________________________________________________________________________________________________________________________________________


Elrejt Kategóriák

Kategóriák

Általános információk

Keresési eredményekRSS feliratkozás


Keresési eredmények ebben a kategóriában: Általános információk

előző oldal | Találat 51 tétel | Oldal 3 of 6 oldal | következő oldal

Ugrás:
Rendezés:
Hasznos tudnivalók: SZÉP Kártya

A közelmúltban számos információ látott napvilágot a SZÉP kártyával kapcsolatban, azonban úgy gondoljuk, ezek pontosításra szorulnak. Ebből kifolyólag szállodánk összegyűjtötte a legfontosabb és leghasznosabb kérdéseket, illetve válaszokat.

Az MKB Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP-kártya) birtokosok száma január végén meghaladta a 100 ezret, akik több mint 11 500 elfogadóhelyen használhatják a fizetőeszközt - közölte az MKB Bank hétfőn.

35 milliárdos SZÉP Kártya-forgalom az OTP-nél

A legnagyobb hazai SZÉP-kártya kibocsátó, az OTP Pénztárszolgáltató szerdán szakmai háttérbeszélgetést tartott, ahol egy reprezentatív országos felmérés eredményeit is közzé tették.

Róth Lajos, az OTP Pénztárszolgáltató vezérigazgatója elmondta, az év végéig az OTP SZÉP-kártyákra történt munkáltatói átutalások 55 milliárd Ft-os összegéből csupán 1,4 milliárd volt 2011-es feltöltésű.

Mire lesz jó a szépkártya?

A SZÉP kártya feltételeit a 2011 decemberében kiadott kormányrendeletből ismerhették meg igazán a munkáltatók, illetve az alkalmazottak, így elég kevés idejük maradt arra, hogy kiismerjék az új cafeteria kártya általi juttatásokat.

Az OTP SZÉP kártya 600 000 kártyabirtokosa már a húsvéti pihenéskor élhet a Danubius Hotels kedvezményeivel.

SZÉP Kártya: két és félszer több feltöltés, mint tavaly

A SZÉP Kártya népszerűsége 2013-ban is töretlen. Február végén közel 20 ezer munkáltató több mint 800 ezer dolgozója rendelkezett a cafeteria ezen formájával. A bevezetés óta közel 80 milliárd forintot töltöttek fel a kártyákra, és 51 milliárd forint

A fürdőszövetség a SZÉP-kártya alszámlái közti átjárhatóságot kezdeményezi

A Magyar Fürdőszövetség ismételten kezdeményezi, hogy a Széchenyi Pihenőkártya (SZÉP-kártya) alszámlái között legyen átjárhatóság a fürdőszolgáltatásoknál is - közölte a szövetség pénteken.

SZÉP-kártya költés meghosszabbítva májusig

SZÉP-kártya költés meghosszabbítva májusig

Jó hír a szakmának az év utolsó napjaira: nem ragadnak benn az év végéig fel nem használt, 2011-es kártyafeltöltések. A SZÉP-kártyákra tavaly feltöltött össz

előző oldal | Találat 51 tétel | Oldal 3 of 6 oldal | következő oldal

Ugrás:
Rendezés: